21/02 - 01/03/'20

KROKUS

Valmeinier

Tussenpagina Krokus

Mix 175 kilometer piste met een flinke portie sneeuw, werk af met de beats van Kwijt Trek System, Goldfox en The Bobmeister en je hebt de ideale cocktail voor een hele week feest met Boardfever. Nog niet zoveel ervaring met skiën of snowboarden? Geen zorgen, wij voorzien je van de nodige tips en tricks! Samen met je vrienden genieten van de sneeuw? Schrijf je snel in voor onze SMILE-reis! 

SMILE reis in een notendop:

► Uitgebreid skigebied: 175 km pisten.

► Dagelijkse après-ski met gratis drankjes.

► Eigen Boardfever bar & club met dj’s.

► Tips & Tricks: skiën en snowboarden op alle niveau’s.

► Boardfever bracelet met toegang tot alle activiteiten.

► Reisleiding: 24h/24h.

Je kan kiezen uit 2 accommodaties.

Comfort

Residentie Les Lumières de Neige ligt op een schitterende plek, bovenin Valmeinier. Hierdoor heb je vanuit je appartement een schitterend uitzicht over het dorp en de vallei. De prachtige pistes van Valmeinier liggen op een steenworp van het complex en de dichtstbijzijnde skiliften Jeux en Aynard vind je al na 150 meter lopen. Dit is dus een ideale uitvalsbasis om het skigebied te gaan ontdekken.

Comfort+

Residentie Le Thabor **** is een mooi appartementencomplex voor een geslaagde Boardfever vakantie. De appartementen bevinden zich direct aan de piste. Zo kun je ‘s morgens dus gelijk vanuit de residentie aan je eerste afdaling beginnen.Na een dag op de piste kun je heerlijk ontspannen in het verwarmde buitenzwembad of in de sauna.