Materiaal huren

We bieden je de mogelijkheid aan om via Boardfever materiaal te huren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Bij het reserveren van je reis kies je het gewenste materiaal.
  2. Bij aankomst ga je samen met één van onze monitoren naar de verhuurwinkel. Hier word je geholpen door onze monitoren en door de eigenaar van de skiverhuur.

Skihuur | 2 dagen

ski’s, schoenen en stokken: €30

ski’s en stokken: €24

Snowboardhuur | 2 dagen

snowboard en schoenen: €30

snowboard: €24

Helm

Huur helm: €10

Lessen

Heb je nog nooit op ski’s of op een snowboard gestaan? Dan zijn de ski- of snowboardlessen echt iets voor jou. Enthousiaste Boardfever monitoren leren je de geheimen van het skiën en snowboarden en brengen je op een beter skiniveau.

Skilessen | €40

4h les, gegeven door gediplomeerde lesgevers

Beginners

Snowboardlessen | €40

4h les, gegeven door gediplomeerde lesgevers

Beginners

 

BBQ & APEROSCHOTEL

BBQ all you can eat op zondag: €18

Op zondag kan je vanaf 13h00 genieten van een uitgebreide BBQ met vier soorten vlees, groenten, sauzen en brood. En last but not least, je eet onbeperkt op een gezellig terras op de piste. Lekker makkelijk!

Aperoschotel op de heenreis: €10

Wil je graag een apero schotel voor op de heenreis bestellen? Wij voorzien een  uitgebreide schotel met kaas, salami en gehaktballetjes met mosterd en mayonaise aan voor de prijs van €10. Deze dien je op voorhand te bestellen. Wij zorgen dat de apero schotel op de autocar voor je klaar staat. Lekker makkelijk!

Boardfever sweater

Ook dit jaar krijg je weer de kans je eigen, lekker warme Boardfever sweater te bestellen. Je bemachtigt dit collector’s item voor slechts €29.
Je reserveert je sweater het beste tijdens je boeking, want tijdens de ski- en snowboardvakanties zelf moeten we vaak het bordje ‘uitverkocht’ uithangen!
Opgelet: Deze toeslagen en kortingen gelden enkel bij boeking via onze website. Ter plaatse worden andere tarieven gehanteerd.